sobota 13. února 2010

Snap: Nopro NB Coupé


Často přemýšlím, jaký by byl o NB Coupé zájem, kdyby je Mazda začala prodávat po celém světě... Jaký je Váš názor? Je dobře že z továrny vyjelo jen pár set kusů nebo to byla chyba a Coupé mělo být vyráběno sériově?

5 komentářů:

  1. Ja bych byl urcite radeji, kdyby se prodavalo, ale nevim, jestli bych ho chtel vymenit za roadster. Urcite na jakekoliv zavody, to je bez debat, ale uz si to moc nedovedu predstavit bez nebe nad hlavou... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně sériově. Bohužel to že nemá pětka střechu je jedinej důvod proč si jí nikdy nekoupim. Plnohodnotnej rám a ht už jsou zbytečný komplikace.

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně bych NB za Coupé klidně vyměnil... sice ty kusy karoserie sehnat jdou a někde bych tu i vyhrabal jejich katalogová čísla, ale bohužel musíš při koupi prokázat, že Coupé vlastníš a že jsou ty díly poškozený... jinak už bych ho měl

    OdpovědětVymazat
  4. me se taky styling coupe, respektive fastback hodne libi. osobne bych volil hned ten aftermarket laminatovej HT a pod nej ram a vubec by mi to nevadilo, ale taky bych pak asi jeste jednu jako kabrio

    OdpovědětVymazat
  5. já bych to nechtěl, kabrio je kabrio:D
    Ryba

    OdpovědětVymazat